Overige
Vingerling/Sluimer leiden in 3-daagse Zuidlaren
Tijdens de laatste drie dagen van de Zesdaagse van het Noorden wordt er in het voorprogramma ook een driedaagse gereden voor amateurs uit het Noorden . Na de eerste dag gaat het overigens niet uit het Noorden komende koppel Kevin Sluimer-Michael Vingeling aan de leiding met 56 punten. Melvin Boskamp en Sipke Zijlstra volgen op 4 punten.
Lees meer...
 
Knetemann en van Est krijgen eigen straat
Het Amsterdamse stadsdeel Bos en Lommer gaat straten vernoemen naar Gerrie Knetemann en Wim van Est. Dit wist de Telegraaf gisteren te melden in hun woonkrant. De straten komen te liggen in de nieuwbouwwijk Laan van Spartaan, waarvan de bouw onlangs begon. In de buurt verwijzen in de toekomst nog vijf  straten naar bekende ex-sporters. Het gaat om bokser Ben Bril, atlete Fanny Blankers-Koen, schaatser Willem Augustin, voetballer Bep Bakhuys en bondscoach Rinus Michels.
 
WielerLand.nl begin 2008 online

Welkom op WielerLand.nl, de meest complete wielerwebsite van Nederland. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een nieuwe wielerwebsite voor heel wielrennend en wielerminnend Nederland. De website zit nu in een testfase en zal begin 2008 officieel online gaan.

De website zoals u hem nu aanschouwd is nog alles behalve kompleet. Er komen nog vele andere functionaliteiten bij zoals bv een liveticker, een uitslagendatabase, de foto's van o.a Bert Spits en een trainingslogboek.

Test de website gerust uit en laat ons weten als u fouten tegenkomt of ideeen hebt. Komt u fouten tegen of heeft u bepaalde ideeen die u graag op de website wil zien, schroom dan niet om te mailen naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of ons toe te voegen op MSN via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

 

Maak een account aan om nog meer mogelijkheden van wielerland.nl te ontdekken.

 

Veel plezier op de website !!

 

 
Vertaling dopinglijst 2008 beschikbaar
De WADA dopinglijst die per 1 januari 2008 van kracht zal zijn, is vanaf vandaag ook in het Nederlands beschikbaar. Er zijn, in vergelijking met de huidige dopinglijst, weinig ingrijpende wijzigingen. Er zijn een aantal (relatief onbekende) stoffen toegevoegd en op een aantal punten is de tekst verduidelijkt.
Lees meer...
 
Pedaalridders trekken professionele trainers aan
Onder leiding van deskundige en gediplomeerde trainers is het startsein gegeven voor de wintertrainingen van de jeugd, Nieuwelingen en Junioren van de Pedaalridders 3B-Hoek Lansingerland.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 81 82 Volgende > Einde >>

Resultaten 730 - 736 van 736

Zoeken op wielerland

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Wielervrienden Login