Schrijf je nu in voor de Omloop van Gelderland!
Toerfietsen
ImageOp zaterdag 3 oktober staat de volgende toertocht van VLS On Tour op het programma: de Omloop van Gelderland. De tocht gaat door het mooie Gelderse landschap met veel leuke klimmetjes en bestaat uit vier verschillende afstanden.
Lees meer...
 
Fietstocht 3-in-1 project trekt honderden fietsers
Toerfietsen
ImageOp zondag 20 september werd in het Westland en Midden-Delfland enthousiast gefietst. Zo'n 500 mensen namen deel aan een fietstocht van 45 km langs verschillende deelprojecten van het 3-in-1-project en IODS (Integrale ontwikkeling tussen Delft en Schiedam).
Lees meer...
 
Thalita de Jong laat cross-seizoen links liggen
Toerfietsen
ImageThalita de Jong zal dit jaar niet in het veld in actie komen. De renster van Rabobank-Liv kwam op het WK Wielrennen op de weg ten val en brak daarbij haar sleutelbeen. Het herstel van die breuk loopt dermate traag, dat De Jong heeft besloten om geen enkele cross te rijden.
Lees meer...
 
Fiets mee over de machtigste bergen van de Giro d’Italia
Toerfietsen
 Van 5 tot en met 9 september 2013 organiseert Stichting Energy4All de Forza4Energy4All.  Tijdens dit 5 daagse wielerevenement worden de Italiaanse bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio beklommen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.
Lees meer...
 
5e editie Boogie’s Extreme; schrijf je nu nog in
Toerfietsen
 (Advertorial)Zaterdag 7 juli vindt alweer de vijfde editie van Boogie’s Extreme plaats,met start en finish op de meest bekende beklimming van Nederland, de Cauberg. Boogie’s Extreme kenmerkt zich door het zware karakter vande 4 verschillende afstanden.
Lees meer...
 
De Erik Dekker Classic
Toerfietsen
 (Advertorial)Liefhebbers van lange wielertoertochten kunnen op zondag 3 juni de benen goed laten draaien, want die dag wordt in en rond Hoogeveen de zesde Erik Dekker Classic gehouden. Dit is een toertocht van 65, 110 of 165 kilometer. Inschrijven is nu mogelijk...
Lees meer...
 
Warmdraaien voor de Ster ZLM Toer
Toerfietsen
 De maand juni staat voor de wielertop in het teken van de voorbereiding op de Tour de France. Als voorbereiding op de Tour rijden de grote wielerprofs de Ster ZLM Toer. Op zondag 10 juni kan de recreatieve fietser zijn eigen Ster ZLM Toertochtrijden.
Lees meer...
 
Cycle for Hope Rondje Nederland bijna vol
Toerfietsen
ImageRijd jij straks met je team 1.200 km in 48 uur rond Nederland? De uitdaging om als team van acht tot twaalf wielrenners rond Nederland te fietsen, spreekt tot de verbeelding. De spectaculaire eerste editie van de Cycle for Hope Rondje Nederland is bijna vol!
Lees meer...
 
Laatste kans op voorinschrijving toertocht Classico Boretti
Toerfietsen
 (Advertorial)Op zaterdag 5 mei is het zover: de Classico Boretti gaat van start. Voor alweer de 5e keer vindt op de 5e van de 5e de enige Italiaans getinte toerklassieker plaats, dit jaar met start en finish in het Haarlemmermeerse Bos.
Lees meer...
 
Greg LeMond Ride for ParaGames
Toerfietsen
 De Greg LeMond Ride for ParaGames is een unieke wielertoertocht van 90 km die plaatsvindt op zondag 24 juni 2012. Het doel van deze tocht is het onder de aandacht brengen van ParaGamesBreda en geld inzamelen voor gehandicapte sporters.
Lees meer...
 
Tweede Teun van Vliet Classic
Toerfietsen
 Op 29 april 2012 vindt voor de tweede keer de Teun van Vliet Classic plaats. Deze sponsorfietstocht wordt georganiseerd door Topsport for Life, een  stichting die zich inzet voor mensen met een levensbedreigende ziekte.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 11 van 81

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.