Xperience verloot 10 startbewijzen toerversie Amstel Gold Race
Toerfietsen
ImageToch mee doen aan de toerversie van de Amstel Gold Race? Dat kan! Amstel Gold Race Xperience verloot de 10 laatste startbewijzen. Iedere 'fietser' maakt kans. Beklimt u zaterdag 27 maart tussen 10:00 en 17:00 uur 'de virtuele Cauberg' op de Specialized/Tacx fiets in de Amstel Gold Race Xperience, dan dingt u mee naar één van de 10 allerlaatste startbewijzen voor de toerversie van de Amstel Gold Race zaterdag 17 april 2010
Lees meer...
 
Karsten Kroon Classic en sportverkiezingen Coevorden
Toerfietsen

 Na jarenlang de sportverkiezingen van de Gemeente Coevorden te hebben georganiseerd in het begin van ieder jaar, worden de volgende sportverkiezingen van de Gemeente Coevorden de komende zomer georganiseerd op de markt in Coevorden. Het betreft dan de verkiezingen van sportman/vrouw, sportploeg, sportvereniging en sportvrijwilliger van het seizoen 2009/2010. Tevens krijgen alle jeugdige kampioenen van de Gemeente een sportcertificaat uitgereikt op hetzelfde podium op de markt.

Lees meer...
 
Trainen voor de Toerversie Giro Utrecht met de Rabo Wielercoach
Toerfietsen
ImageRabobank is partner van de etappefinish van de Giro d’Italia in Utrecht. Voorafgaand aan de etappe wordt op zaterdag 8 mei 2010 de toerversie gereden. Met keuze uit afstanden van 40, 70 en 130 km kan men genieten van het Utrechtse landschap. De Rabobank biedt op www.rabosport.nl de Rabo Wielercoach aan. De Rabo Wielercoach is een programma met op maat gemaakte trainingsprogramma's. 
Lees meer...
 
Voorinschrijving Jan Janssen Classic geopend
Toerfietsen
ImageDe Jan Janssen Classic bestaat dit jaar 25 jaar. De jubileumversie van dit grootste eendaagse toerfietsevenement van Midden Nederland zal worden verreden op zaterdag 19 juni. De traditie wil, dat er kan worden gekozen uit vijf afstanden, nl. 200, 150, 115, 65 en 35 km. maar het bijzondere aan deze feesteditie is, dat het programma is uitgebreid met twee veldtoertochten.
Lees meer...
 
Inschrijving Toerversie Giro Utrecht
Toerfietsen
ImageZaterdag 6 februari om 12.00 uur is de inschrijving voor de Toerversie Giro Utrecht gestart. Op zaterdag 8 mei organiseren 11 wielerverenigingen, de provincie en gemeente Utrecht de Toerversie Giro Utrecht. Je kunt 3 afstanden fietsen: 40, 70 en 130 km. De 40 en 70 km zijn vrije toertochten door het mooie Groene Hart. De 130 km volgt grotendeels de route van de Giro-etappe van zondag 9 mei en gaat in peloton onder motorbegeleiding dwars door de stad Utrecht.
Lees meer...
 
Eerste Theo de Rooij Classic op 29 mei
Toerfietsen
ImageTheo de Rooij krijgt zijn eigen Classic. Op zaterdag 29 mei vindt in Rijssen in het hart van Overijssel de eerste Theo de Rooij Classic plaats. Toerfietsers kunnen inschrijven voor tochten over 100 en 150 kilometer. De opbrengst wordt geschonken aan een goed doel.
 
Giro Toertocht Amsterdam op zondag 9 mei van start
Toerfietsen
ImageOp zondag 9 mei is de start van de Giro Toertocht Amsterdam. De toertocht voert over het officiële parcours van de tijdrit en gedeeltelijk over de tweede en derde etappe van de officiële Giro d'Italia. Deze toertocht is voor iedereen toegankelijk, de kleur is natuurlijk roze! Start en finish is bij het Olympisch Stadion. Het Olympisch Stadion is tevens de finishlocatie van de proloog van de profwielrenners.
Lees meer...
 
ATB Classic Parkhotel Rooding op 23 januari
Toerfietsen

Parkhotel RoodingWaar de weersomstandigheden er de afgelopen weken voor zorgden dat heel wat wedstrijden en toertochten werden afgelast, gaat de ATB Classic Parkhotel Rooding op zaterdag 23 januari wel gewoon door. Deze tocht is een samenwerking tussen het Parkhotel Rooding CT en de Valkenburgse Wielerclub. De rit is door het afwisselende parcours een echte uitdaging voor de deelnemers.

Lees meer...
 
Toerversie Amstel Gold Race in recordtijd vol
Toerfietsen
ImageDe populariteit van de Toerversie van de Amstel Gold Race heeft gigantische vormen aangenomen. De inschrijving voor de toerfietsklassieker die op zaterdag 17 april, met start en finish in Valkenburg, verreden wordt, is sinds vanmiddag in recordtijd volgeboekt. Amper 40 minuten nadat de digitale inschrijving via de site www.amstelgoldrace.nl geopend werd, is het maximaal toegestane deelnemersveld van 12.000 toerfietsers bereikt.
Lees meer...
 
Fusie FTCA en Flevorenners
Toerfietsen
ImageDe Fiets Toer Club Almere en de Wielervereniging Flevorenners '97 slaan de handen ineen om verder te gaan als één vereniging. De naam van de vereniging wordt dan Fiets Race & Toer Club Almere, kortom FRTCA. Dit besluit is genomen op de algemene ledenvergadering van 16 december. Het doel is om zowel recreatief, sportief als prestatief tot een sterke vereniging te komen. 
 
Verplaatsing toertocht Leudal
Toerfietsen

ImageDe traditionele Leudal Toertocht, door een van de mooiste natuurgebieden van Limburg, wordt van tweede kerstdag verplaatst naar zondag 24 januari aanstaande. Wielerclub Midden-Limburg excuseert zich voor het ongemak, maar in verband met het gladde parcours moet de organisatie de tocht aflassen. Op 24 januari echter een nieuwe kans!

Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 67 - 77 van 81

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.