Renners gearriveerd bij Glazen Huis
Toerfietsen

Serious RequestDe wielrenners uit Oost Nederland die voor de actie Serious Request van radio 3FM vanuit Almelo naar Groningen zouden fietsen om geld in te zamelen voor het goede doel, de strijd tegen malaria, zijn zojuist aangekomen bij het Glazen Huis in Groningen. De wielrenners wisten zo'n 5000 euro op te halen voor het Rode Kruis!

Lees meer...
 
Erik Dekker Classic behouden voor Drenthe
Toerfietsen
ImageDrenthe is de komende drie jaar verzekerd van de Erik Dekker Classic in en om Hoogeveen. De eerste drie edities werden door Leo van Vliet met wisselend succes georganiseerd. Om de toekomst van de classic veilig te stellen neemt Jansen-Event Sportmanagement het stokje over. Naast de toerrijders, zullen ook gezinstochten worden uitgezet voor de 'gewone fietser'.
Lees meer...
 
Giro d' Italia: Toertocht in Amsterdam en Middelburg
Toerfietsen
ImageLe Champion gaat de toertocht organiseren van de GIRO d'Italia op zaterdag 8 mei 2010 vanaf Amsterdam. Le Champion is door de gemeente Amsterdam aangewezen als de organisatie om de toertocht vanuit Amsterdam te organiseren. De start zal op de zaterdagochtend plaatsvinden, waardoor de fietsers 's middags live bij de start van de proloog aanwezig kunnen zijn. Deze proloog start vanaf het Museumplein.
Lees meer...
 
Specialized KiKa & Komen ride
Toerfietsen
ImageSeptember staat zoals elk jaar in het teken van de internationale fietsbeurs Eurobike in Friedrichshafen. Met trots zullen wij daar onze 2010 collectie presenteren. Gezien het feit dat 2009 een succesjaar voor ons als bedrijf was en de fietsbranche zo goed als ongeschonden is gebleven van de economische malaise, willen wij in het kader van het maatschappelijk verantwoord ondernemen een bijdrage leveren door het ondersteunen van een goed doel. Met zijn allen moeten we stil blijven staan bij de wereldwijde problematiek maar ook op nationaal of lokaal niveau waaronder onze gezinnen, families, vrienden en collegaís.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende > Einde >>

Resultaten 78 - 81 van 81

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.