MTB
Nederlandse strandtitels voor Zonneveld en Rooijakkers
maandag 14 december 2015
ImageThijs Zonneveld en Pauliena Rooijakkers hebben in Noordwijk het NK Strandrace gewonnen. Zonneveld bleef zijn aanstaande ploeggenoot Jasper Ockeloen van Parkhotel Valkenburg en Roy Beukers voor. Titelverdediger Richard Jansen werd achtste.
Lees meer...
 
Bram Imming zegeviert op de Brouwersdam
zaterdag 14 november 2015
ImageBram Imming heeft de tweede editie van de strandrace bij de Brouwersdam gewonnen. De mountainbiker uit Egmond aan Zee kwam in Ouddorp na een wedstrijd over vijftig kilometer als eerste over de finish. Imming versloeg onder andere Richard Jansen.
Lees meer...
 
Bekkenk zegeviert in Hoek van Holland-Den Helder
zondag 01 november 2015
ImageRamses Bekkenk heeft de strandrace van Hoek van Holland naar Den Helder gewonnen. De mountainbiker van KMC- Mitsubishi was na een koers over 130 kilometer de sterkste van een kopgroep van zes renners. 
Lees meer...
 
Ronan van Zandbeek wint in Egmond aan Zee
zaterdag 31 oktober 2015
ImageRonan van Zandbeek heeft in Egmond aan Zee de Derps Bikers Beachrace gewonnen. De renner van Cyclingteam Join's - De Rijke was in een sprint sneller dan Ramses Bekkenk, met wie hij samen bijna de hele wedstrijd op kop reed.
Lees meer...
 
WK Strandrace niet onder de vlag van KNWU
vrijdag 02 oktober 2015
ImageWielrenners en rensters die een licentie hebben bij de KNWU en willen deelnemen aan de WK Strandrace, hangt een schorsing van een maand en een boete van 50 of 100 Zwitserse Frank boven het hoofd, zo heeft de bond vandaag bekend gemaakt.
Lees meer...
 
Marianne Vos wint direct bij haar rentree
dinsdag 07 april 2015
ImageMarianne Vos maakte op tweede paasdag in Nieuwkuijk haar rentree in wedstrijdverband. De renster van Rabobank-Liv richt zich dit jaar volledig op het mountainbiken met het oog op de Olympische Spelen van 2016 en won direct haar eerste wedstrijd.
Lees meer...
 
Imming en Hoogenboom winnen laatste KNWU-strandrace
zondag 15 maart 2015
ImageBram Imming en Alieke Hoogenboom hebben de laatste KNWU-Strandrace van het seizoen 2014/2015 gewonnen. In Castricum-Camperduin-Castricum werd Ramses Bekkenk na een knappe solo net voor het einde gegrepen en ging Imming en met de winst vandoor.
Lees meer...
 
Bram Imming en Alieke Hoogenboom winnen op Ameland
zaterdag 07 maart 2015
ImageBram Imming en Alieke Hoogenboom hebben om Ameland de voorlaatste manche van de KNWU Strandrace competitie gewonnen. Imming won voor Bram Rood en Ramses Bekkenk. Thijs Zonneveld raakte de leiding in het klassement kwijt.
Lees meer...
 
Thomas Dekker rijdt Strandrace van Ameland
woensdag 04 maart 2015
ImageThomas Dekker is aanstaande zaterdag 7 maart de opvallendste deelnemers aan de strandrace op Ameland. Dekker, die vorige week nog een poging deed om het werelduurrecord te verbreken, rijdt in dienst van Mitsubishi-KMC-Koga Mountainbiketeam.
Lees meer...
 
Strandrace Langevelderslag gewonnen door Vermeltfoort
zondag 01 maart 2015
ImageCoen Vermeltfoort heeft de Holland Beach Challenge gewonnen. De renner van Cyclingteam Join's - De Rijke won in Langevelderslag voor zijn ploegmaat Ronan van Zandbeek. Richard Jansen reed lange tijd voorop, maar werd derde.
Lees meer...
 
Cyclingteam Join's - De Rijke heerst op strand van Rockanje
zondag 22 februari 2015
ImageRonan van Zandbeek heeft in Rockanje de Farm Frites Strandrace gewonnen. De 26-jarige renner van Cyclingteam Join's De Rijke won in Zuid-Holland voor zijn ploeggenoten Ike Groen (tweede) en Coen Vermeltfoort (derde).
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 11 van 430

Zoeken op wielerland

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Wielervrienden Login