MTB
Verslag over ploegenpresentatie Habitat MTB Team
woensdag 11 februari 2015

Het Habitat for Humanity MTB Team (eerder ging het door het leven als Feenstra Bike Team en Van der Heide MTB Team) werd onlangs gepresenteerd aan pers en publiek. Flavio Pasquino was erbij een maakte het volgende videoverslag.
Lees meer...
 
Tino Haakman zegeviert in Strandrace van Den Helder
zondag 08 februari 2015
ImageTino Haakman heeft de vijfde manche van de Lotto KNWU-strandrace competitie gewonnen. De 42-jarige renner van WV West-Frisia bleef in een sprint van vier Sander Lormans, Bram de Waard en Hidde Bos. Nina Kessler kwam als eerste vrouw over de streep.
Lees meer...
 
Vos rijdt alle Europese MTB Wereldbekerwedstrijden
maandag 26 januari 2015
ImageMarianne Vos en Pauline Ferrand-Prevot zullen beiden dit jaar veel wedstrijden op de mountainbike rijden, zo werd duidelijk op de ploegenpresentatie van Rabobank-Liv. Dat doen ze met het oog op de Olympische Spelen in Rio de Janeiro.
Lees meer...
 
Erik Dekker wint strandrace in Renesse
zondag 25 januari 2015
ImageErik Dekker heeft zondagochtend verrassen de strandrace in Renesse, onderdeel van het KNWU Strandraceklassement, gewonnen. De Nederlands kampioen veldrijden in de categorie 40+ was in een sprint de beste van een kopgroep van zes.
Lees meer...
 
Brouwersdam organiseert eerste WK Beachrace
zondag 18 januari 2015
ImageDe eerste editie van het Wereldkampioenschap Beachrace zal plaatsvinden op de Brouwersdam, zo maakte de organisatie van de Strandrace van Brouwersdam bekend. Het is het eerst officiŽle WK Beachrace en het vindt plaats op 14 november 2015.
Lees meer...
 
Jansen en Rooijakkers winnen loodzware NK Strandrace
zaterdag 10 januari 2015
ImageRichard Jansen en Pauliena Rooijakkers hebben onder zeer zware omstandigheden het Nederlands kampioenschap Strandrace gewonnen. Jansen kwam in Egmond-Pier-Egmond na een solo als eerste over de streep voor Bram Imming en Sebastian Langeveld.
Lees meer...
 
Start NK Strandrace uur en een kwartier verplaatst
vrijdag 09 januari 2015
ImageDe starttijden van de NK Strandrace, zaterdag in Egmond, zijn allemaal met een uur en een kwartier naar een later tijdstip verplaatst. Dit vanwege de storm de stormachtige omstandigheden (er wordt windkracht 7 verwacht) die eraan zitten te komen.
Lees meer...
 
Van der Heijden en Norbruis grijpen naast de prijzen
dinsdag 16 december 2014
ImageMichiel van der Heijden en Alyda Norbruis zijn op het Sportgala van de NOC NSF niet in de prijzen gevallen. Van der Heijden zag in de categorie 'beste talent' de award gaan naar toekomstig F1-rijder Max Verstappen. Norbruis won niet bij de gehandycapte sporters.
Lees meer...
 
Thijs Zonneveld wint Strandrace van Noordwijk
zondag 14 december 2014
ImageThijs Zonneveld heeft in Noordwijk de gelijknamige strandrace gewonnen. De 34-jarige columnist van onder andere het AD en NUsport rekende in een sprint af met Ronan van Zandbeek. Stefan Vreugdenhil maakte het podium met een derde plaats compleet.
Lees meer...
 
De Waardrenner organiseert MTB Veldtoertocht
donderdag 11 december 2014
ImageWV De Waardrenner organiseert op 27 december een veldtoertocht. Tussen 9.00 uur en 12.00 uur kan er in clubgebouw Weydehoeck aan de Weidelaan te Lekkerkerk gestart worden voor een veldtoertocht over 15 of 28 kilometer.
Lees meer...
 
Richard Jansen wint na BelgiŽ ook in eigen land
zondag 07 december 2014
ImageRichard Jansen heeft in Wijk aan Zee de MTB Beach Battle gewonnen. De 19-jarige renner maakte vorige week in BelgiŽ in de Panne Beach Challenge ook al het zegegebaar. Ditmaal won hij voor Ramses Bekkenk en Ronan van Zandbeek.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 12 - 22 van 430

Zoeken op wielerland

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Wielervrienden Login