MTB
Michiel van der Heijden genomineerd voor Sportgala
zondag 30 november 2014
ImageMichiel van der Heijden is samen met Alijda Norbruis de enige atleet uit de wielersport die genomineerd is voor het Sportgala 2014. De Wereldkampioen mountainbike moet het opnemen tegen Ilse Paulis (roeien) en Max Verstappen (autosport).
Lees meer...
 
Nederlanders domineren strandrace in De Panne
zondag 30 november 2014
ImageRichard Jansen heeft in De Panne de negentiende editie van de Panne Beach Endurance gewonnen. De 19-jarige renner, zaterdag nog derde achter onder andere Koen Weijers in de nationale cyclocross te Huijbergen, kwam solo als eerste over de finish.
Lees meer...
 
Ronan van Zandbeek wint op de Brouwersdam
zaterdag 29 november 2014
ImageRonan van Zandbeek heeft de eerste strandrace met start en finish op de Brouwersdam gewonnen. De renner van Cyclingteam De Rijke was in een sprint van een kopgroep van vijf de snelste. Hij verwees Bram Imming en Thijs Zonneveld naar plek twee en drie.
Lees meer...
 
Jurgen van Diemen wint Rabo Beach Challenge
zaterdag 22 november 2014
ImageJurgen van Diemen heeft in Scheveningen de Rabo Beach Challenge gewonnen. De 23-jarige renner van WV Avanti won met meer dan een minuut voorsprong op Pim de Waard (tweede) en Sjors Handgraaf (derde).
Lees meer...
 
Bram Rood en Roxane Knetemann winnen op Texel
zaterdag 22 november 2014
ImageBram Rood en Roxane Knetemann hebben de tweede manche van de KNWU Strandrace-competitie gewonnen. Rood was bij de mannen in een sprint te sterk voor Ronan van Zandbeek van Cyclingteam De Rijke. Roxane Knetemann was bij de vrouwen de beste.
Lees meer...
 
Belg Himpens verslaat Zonneveld in strandrace Den Helder
zondag 09 november 2014
ImageThijs Zonneveld is er net niet in geslaagd om de eerste manche van de Lotto.nl Strandrace Competitie te winnen. De columnist en oud-renner moest in een sprint-á-deux zijn meerdere erkennen in de Belg Maarten Himpens. Ronan van Zandbeek maakte het podium compleet.
Lees meer...
 
ProFlavio aanwezig bij Bart Brentjens Challenge
dinsdag 07 oktober 2014

Bart Brentjens Challenge 2015 from Proflavio on Vimeo.

Flavio Pasquino alias ProFlavio was afgelopen zondag aanwezig in Limburg bij het Nederlands kampioenschap MTB Marathon. Het verslag van de wedstrijd is in bovenstaand filmpje te bekijken.

Lees meer...
 
Nederlandse MTB-titel marathon voor Bram Rood
zondag 05 oktober 2014
ImageBram Rood is in Eijsden Nederlands kampioen geworden op het onderdeel marathon. De 30-jarige Rood won voor Ronan van Zandbeek (Cyclingteam De Rijke) en Rob van der Werf. Lars Boom van Belkin eindigde als vierde.
Lees meer...
 
Michiel van der Heijden wereldkampioen MTB beloften
vrijdag 05 september 2014
ImageMichiel van der Heijden is vrijdagmiddag in Noorwegen Wereldkampioen geworden. De 22-jarige renner kwam na een lange en knappe solo als eerste over de finishstreep. Eerder werd Van der Heijden al Wereldkampioen bij de junioren.
Lees meer...
 
NK MTB: Terpstra en Van der Heijden grijpen titels
zondag 13 juli 2014
ImageAnne Terpstra en Michiel van der Heijden zijn Nederlands kampioen geworden op de mountainbike. Van der Heijden won voor Niels Wubben van Telenet-Fidea en Hans Becking. Terpstra kwam voor Annemarie Worst en Laura Turpijn over de finish.
Lees meer...
 
De Nijs en Hoogenboom winnen strandrace in Ameland
zaterdag 08 maart 2014
ImageRobbert de Nijs en Alieke Hoogenboom hebben de KNWU Strandrace in Ameland gewonnen. De Nijs was bij de mannen de sterkste in de één na laatste wedstrijd van de Lotto KNWU Strandrace competitie.
Lees meer...
 
<< Begin < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Resultaten 23 - 33 van 430

Zoeken op wielerland

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Wielervrienden Login