Profs
Van der Aat: "Breukink wist niet waar Rasmussen was"
Algemeen
vrijdag 23 november 2007
Sinds het verschijnen van het rapport-Vogelzang ligt Erik Breukink onder vuur. De ploegleider van Rabobank zou Michael Rasmussen in Italië hebben gesproken en was daardoor op de hoogte van zijn leugens. De Deense renner verklaarde in eerste intantie in Mexico te zijn geweest, waarvoor hij uiteindelijk als leider van de Tour de France uit de ronde werd gehaald door Rabobank.
Lees meer...
 
Assen wil groot driedaags Vueltafeest in 2009
Algemeen
vrijdag 23 november 2007
Met dank aan de provincie Drenthe vindt in 2009 de start van de Spaanse wielerronde, de Vuelta, in Assen plaats. Als hoofdstad heeft Assen hier een prominente plaats in. De eerste drie dagen van deze internationale Ronde van Spanje vinden in en om Assen plaats. Het college van B & W van Assen stelt voor maar liefst 350.000 euro te reserveren ten behoeve van de plaatselijke organisatie van het wielerfeest. Het  bedrag bestaat uit een geldsom en een deel in natura door het verrichten van de noodzakelijke werkzaamheden. De organiserende stichting heeft op dit moment nog geen plan van aanpak, maar daar is nog voldoende tijd voor. Het is de bedoeling dat op vrijdag de teampresentaties, op zaterdag de proloog op het TT-circuit en op zondag de start van de eerste etappe met wellicht een extra doorkomst plaatsvinden.
 
Liesoperatie Van Hummel geslaagd
Algemeen
donderdag 22 november 2007
Wielrenner Kenny van Hummel is met succes geopereerd aan een vernauwde liesslagader.Van Hummel ondervond hinder van de blessure en miste wat kracht bij het wielrennen. Waarschijnlijk mag de 25-jarige coureur uit Elden komend weekend alweer naar huis. De operatie was niet zonder risico, want de Zuid-Afrikaanse wielrenner Ryan Cox overleed afgelopen zomer na een vergelijkbare ingreep. Kenny van Hummel kende een goed seizoen. Bij Skil-Shimano was hij de troef bij massasprints. Hij behaalde diverse ereplaatsen.
 
Alleen maar bang voor het stilzitten thuis
Algemeen
dinsdag 20 november 2007

Het is bepaald geen kleine operatie die Kenny van Hummel morgen ondergaat. Toch vreest de wielrenner alleen de revalidatie. ‘Volgend jaar sta ik er weer, daar ben ik van overtuigd.’ In zijn huis in Driel telt Kenny van Hummel de uren, minuten en seconden af totdat hij morgen geopereerd gaat worden in het Máxima Medisch Centrum in Veldhoven. De renner van Skil-Shimano kampt met een vernauwde liesslagader in zijn rechterbeen. ik er weer, daar ben ik van overtuigd.‘

Lees meer...
 
DFL geinteresseerd in Van Heeswijk
Algemeen
dinsdag 20 november 2007
DFL-Cyclingnews is geinteresseerd in Max van Heeswijk, aldus de regionale krant de Limburger. Dezelfde ploeg gaf ook al aan ze Leon van Bon en Marc Lotz aan zouden willen trekken. Aart Vierhouten stond ook op het verlanglijstje van de formatie van Eric Vanderaerden, maar wordt volgens P3-manager Luijkx gewoon aan zijn contract gehouden bij P3-Batavus
 
Vierhouten blijft bij P3 Transfer-Batavus
Algemeen
dinsdag 20 november 2007
Ondanks vermeende interesse van het ProContinentale DFL-Cylingnews, zal Aart Vierhouten naar alle waarschijnlijkheid gewoon uitkomen voor P3 Transfer-Batavus."Ze moeten wel met een hele groot zak geld komen om me op andere ideëen te brengen. Ik had voor dat ik een contract bij Transfer-Batavus al wel gepraat met DFL-Cyclingnews, maar toen was het budget nog niet rond," aldus Vierhouten. Vierhouten: "Ik kreeg veel vertrouwen tijdens gesprekken met de ploegleiding. Ik kan mijn ervaring hier kwijt aan die jonge gasten. Ik blijf gewoon bij deze ploeg, tenzij die Britten me echt willen uitkopen. Ik weet daar niks van, en zal het dan eerst met de ploegleiding moeten bespreken.
 
<< Begin < Vorige 741 742 743 744 745 746 Volgende > Einde >>

Resultaten 19371 - 19379 van 19379

Zoeken op wielerland

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Wielervrienden Login