Cycle for Hope Rondje Nederland bijna vol
donderdag 03 mei 2012
ImageRijd jij straks met je team 1.200 km in 48 uur rond Nederland? De uitdaging om als team van acht tot twaalf wielrenners rond Nederland te fietsen, spreekt tot de verbeelding. De spectaculaire eerste editie van de Cycle for Hope Rondje Nederland is bijna vol!

Nog plaats voor 5 teams

Inmiddels zijn er tien teams bij de organisatie bekend die de uitdaging aangaan om deze 48 uur durende, non-stop estafette van 1.200 kilometer rond Nederland te volbrengen. Er is nog plaats voor maximaal vijf teams.

Team

Een team bestaat uit acht tot twaalf wielrenners die van uitdaging en avontuur houden. Iedere renner fietst gedurende de estafettetocht minimaal 400 kilometer. Fietsers wisselen elkaar af volgens een vooraf gepland schema. Daarnaast zijn er ondersteunende teamleden die bijvoorbeeld de camper, bus of caravan rijden waarin renners proberen wat uurtjes te slapen. Anderen bieden verzorging en EHBO, of vervoeren fietsen en materialen van wisselpunt naar wisselpunt.

Team aanmelden...

 

 

Rondje Nederland

Deelnemers van Cycle for Hope Rondje Nederland passeren plaatsen waar je anders niet komt, op tijdstippen dat je nooit fietst. ís Nachts onder de sterrenhemel doorkruisen zij het duingebied van Den Haag naar Bloemendaal. Ook de Oosterscheldekering, de Erasmusbrug, de Afsluitdijk, het Binnenhof, en de Martinitoren zijn enkele van de iconen die voorbij komen. Dit filmpje geeft een goede indruk van de fietsuitdaging. Ook is een prachtig fotoboek gemaakt. Dit boek kun je via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken aanvragen als je van plan bent een team op te zetten.

Het doel

Cycle for Hope betekent samen fietsen voor het goede doel. Het thema van Cycle for Hope is geloof, hoop en liefde. We fietsen om deze begrippen zichtbaar te maken voor mensen in nood die al jaren strijden voor een beter leven. Mensen waarvan de ouders, partners of kinderen worden verscheurd door de vraag: komt het ooit goed? Cycle for Hope ondersteunt Vrouwenopvang Ruchama, verslaafdenopvang De Ommekeer en het Renť Kids Centre in NamibiŽ.

Ben je enthousiast? Vorm dan een team en schrijf je in... De start van Rondje Nederland is op 30 augustus in Limburg.

 
< Vorige   Volgende >

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.