Warmdraaien voor de Ster ZLM Toer
maandag 07 mei 2012
 De maand juni staat voor de wielertop in het teken van de voorbereiding op de Tour de France. Als voorbereiding op de Tour rijden de grote wielerprofs de Ster ZLM Toer. Op zondag 10 juni kan de recreatieve fietser zijn eigen Ster ZLM Toertochtrijden.

Er zijn drie afstanden: 40, 70 en 100 kilometer. Alle deelnemers maken kans op een driedaags arrangement naar de Tour de France en andere mooie (fiets)prijzen. Alle informatie over dit nieuwe fietsevenement is te vinden op www.sterzlmtoertocht.nl.

Fietsplezier voor iedereen

Iedereen kan meedoen aan de Ster ZLM Toertocht. Start- en finishplaats is De Pettelaarse Schans in Den Bosch. Alle routes gaan door Nationaal Landschap het Groene Woud. De tocht is volledig bewegwijzerd. Voor iedereen is er een consumptie bij de start en een leuke attentie na afloop.

Onderweg genieten de deelnemers van de natuurlijke omgeving en de Brabantse gezelligheid bij de stops. De praktische organisatie is in handen van Stichting de Leyetocht uit Helvoirt.

 


Ster ZLM Toer ook door Groene Woud

Op 14 juni gaat de Ster ZLM Toer van start in Eindhoven. Veel toppers uit de World Tour ploegen rijden mee in deze vierdaagse wedstrijd, waarvan de etappes door Brabant, Limburg en de Belgische Ardennen gaan. De slotetappe op zondag 17 juni gaat van Schijndel naar Boxtel, dwars door het Groene Woud.

De organisatie van de Ster ZLM Toer verwacht in elk geval als Nederlandse ploegen Vacansoleil, Rabobank en Argos Shimano aan de start.

Meer informatie over de Ster ZLM Toer staat op www.sterzlmtoer.nl

 

 
< Vorige   Volgende >

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.