5e editie Boogie’s Extreme; schrijf je nu nog in
donderdag 05 juli 2012
 (Advertorial)Zaterdag 7 juli vindt alweer de vijfde editie van Boogie’s Extreme plaats,met start en finish op de meest bekende beklimming van Nederland, de Cauberg. Boogie’s Extreme kenmerkt zich door het zware karakter vande 4 verschillende afstanden.

Daarnaast draagt het de naam van een van de bekendste en meest aansprekende wielrenners van het laatste decennium; “Michael Boogerd”. Na zijn overwinning in de Amstel Gold Race in 1999, was hij telkens de smaakmaker, zeker sinds de finish in 2003 naar de Cauberg verplaatst werd. Daarnaast was hij ook telkens de smaakmaker in Luik-Bastenaken-Luik.

Parcours

Dat Boogie’s Extreme een uitdaging van formaat is, bewijst het parcours wel. Het parcours van Boogie’s Extreme bestaat uit een combinatie van het parcours van de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik. Maar niet alleen deze klassiekers vormen het parcours van Boogie’s Extreme, wat te denken van het WK wielrennen en de Tour de France die dit jaar met hun wedstrijden deels hetzelfde gebied bestrijken. Dat kan geen toeval zijn!

Deelnemers aan Boogie’s Extreme kunnen hun eigen afstanden kiezen, zodat voor iedereen een uitdaging op maat bestaat. Tijdens Boogie’s Extreme kun je als deelnemer kiezen uit vier verschillende afstanden; 60, 100, 160 en 225 kilometer, waarvan alleen de route van de 60 km op Nederlands grondgebied blijft, maar ook daar de beruchte beklimmingen van onder andere de Amstel Gold Race tegen komt.

5e editie Boogie’s Extreme; schrijf je nu nog in

Na afloop Tour de France live op de Cauberg

Eenmaal teruggekomen bij de finish op de Cauberg, krijgen de deelnemers ook de live uitzending van de 7e etappe van de Tour de France te zien op groot scherm, waarbij Michael Boogerd live commentaar zal geven. De Tour de France, ook een wedstrijd waarin Michael Boogerd zich in het  verleden heeft doen laten gelden, want wie herinnert zich zijn overwinning op La Plagne niet meer.

Inschrijven kan nog!

Wil je dit allemaal niet missen? Inschrijven kan nog! Je kunt je nog tot donderdag 5 juli 15:00 uur inschrijven via de website. Klik nu hier om je via de website in te schrijven.

Maar ook daarna niet getreurd, op vrijdag 6 juli (17:00-20:00 uur) en zaterdag 7 juli (7:00-10:00 uur) kun je nog inschrijving op de start- en finishlocatie; Landal Kasteeldomein De Cauberg, op de top van de Cauberg.

Als ook jij deze uitdaging niet wil missen, schrijf je dan nu nog in voor de 5e editie van Boogie’s Extreme! 

 
< Vorige   Volgende >

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.