Fiets mee over de machtigste bergen van de Giro d’Italia
dinsdag 06 november 2012
 Van 5 tot en met 9 september 2013 organiseert Stichting Energy4All de Forza4Energy4All.  Tijdens dit 5 daagse wielerevenement worden de Italiaanse bergen Gavia, Mortirolo en Stelvio beklommen voor kinderen met een energiestofwisselingsziekte.

Informatiebijeenkomst met Johan van der Velde en Thomas Braun

De inschrijving is geopend. Op zaterdag 24 november van 14.00-16.00 uur is er een informatiebijeenkomst met informatie over de tochten en Stichting Energy4All. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt de oud wielrenner Johan van der Velde geïnterviewd door Thomas Braun.

Thomas Braun heeft het boek “Ga toch fietsen” geschreven, waarin hij de bedwinging van de Stelvio en Gavia beschrijft. De organisatie is erg blij met de aanwezigheid van deze twee ervaringsdeskundigen op het gebied van het fietsen van de Gavia, de Mortirolo en de Stelvio. Geïnteresseerden zijn dan ook van harte welkom om tijdens de informatiebijeenkomst aanwezig te zijn. Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen aan Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken De bijeenkomst zal plaatsvinden bij Moeke Mooren, Blauwe Sluis 1b te Appeltern.

Forza4Energy4All

Voor de deelnemers is er in het Italiaanse Bormio een heus rennershotel gereserveerd, alles wat een sportieve wielrenner nodig heeft is aanwezig. Het totale deelnemerspakket bestaat uit een informatiemiddag, 2 clinics, 2 shirts, wielerbroek, jack, vervoer heen en terug, hotel (HP), bevoorrading tijdens de tochten, medische en mechanische begeleiding verzorgd door professionals en een feestavond. Deelname kost €550,- per persoon, daarnaast wordt iedere deelnemer gevraagd een minimaal bedrag van €1.250,- aan sponsorgeld op te halen voor Stichting Energy4All.

Stichting Energy4All

In Nederland worden per week 1 à 2 kinderen geboren met een stoornis in de energiestofwisseling. Hun batterij is half vol, laadt niet op en loopt snel leeg. Bij veel kinderen zijn organen aangetast die veel energie verbruiken, zoals de hersenen, het hart en de lever. Door een ernstige ontwikkelingsachterstand, epilepsie en hart- en leverfalen overlijdt de helft van de kinderen voor het 10e levensjaar. Er is nog geen behandeling voor deze ernstige ziekten. Hiervoor is veel geld nodig.

Meer informatie www.forza4energy4all.nl of stuur een e-mail naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
< Vorige   Volgende >

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.