Tour de Delta, een educatieve en sportieve fietstocht
vrijdag 12 juni 2015
ImageOp zondag 21 juni, organiseert "Beleef de Deltaroute" in samenwerking met Wielerland.nl een educatieve en sportieve fietstocht over de Deltawerken. De deelname is gratis, dus schrijf je snel in via http://www.beleefdedeltaroute.nl/tour-de-delta.

Twee routes
De deelnemers kunnen zich inschrijven voor een familie- en vriendentocht van 40 km of een sportieve ronde van 110 km. De familie/vrienden tocht van 40 km is vormgegeven als een fietsrally met kennis- en vaardigheidsopdrachten rond waterveiligheid. Bij de sportieve tocht van 110 km staat het fietsen over de Deltawerken centraal. De Winnaars van beide routes worden gehuldigd op Neeltje Jans.
 
Beleef de Deltaroute
"Beleef de Deltaroute", een samenwerkingsverband tussen Rijkswaterstaat en de ANWB,  is initiatiefnemer van de Tour de Delta, die met een knipoog naar de Tour de France de deelnemers op een sportieve manier wil laten kennis maken met de functie van de Deltawerken. Beleef de Deltaroute gaat er dit jaar alles aan doen om Nederlanders en buitenlandse toeristen bekend te maken met de Deltawerken. De Tour de France is daarbij een geweldige aanjager. Beleef de Deltaroute gaat deze zomer naast bovengenoemde fietstocht bij alle 13 Deltawerken informatieborden plaatsen, de website uitbreiden en de audiotours in meerdere talen uitbrengen.
 
Leontien van Moorsel
Op 21 juni, op de langste dag van het jaar, geeft Leontien van Moorsel op Neeltje Jans, bij de Oosterscheldekering, het startschot voor de Tour de Delta en de fotowedstrijd "Mens en Deltawerken".
 
Voor informatie en inschrijving Tour de Delta ga naar:  http://www.beleefdedeltaroute.nl/tour-de-delta . De deelname is gratis!
 
< Vorige   Volgende >

Zoeken op wielerland

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Wielervrienden Login