Ricardo van de Klundert winnaar in Piershil

De 22e wielerronde van Piershil is bij de nieuwelingen gewonnen door Ricardo van de Klundert uit Hoogerheide. In de eindsprint van een kopgroep van 9 renners versloeg hij nipt Erwin Broers uit Maartensdijk. Derde werd Yorick de Heer uit Hoogerheide.

Lees meer...
 
Bert Jan Lindeman versterkt Asito
Bert Jan Lindeman gaat rijden bij het Asito Cycling Team. De 18-jarige renner uit Assen komt over van WRV de Peddelaars. De renner wordt met het contract beloond voor zijn sterke prestaties in dit voorseizoen.
Lees meer...
 
Jan-Willem Welter sporttalent van gemeente Wijdemeren

Image
Foto: Jan Willem Welter met David Dekker
Bij de sportverkiezingen 2007, die op 28 maart jl. tijdens een gezellige bijeenkomst in het gemeentehuis van Wijdemeren werden gehouden, is Jan-Willem Welter uitgeroepen tot sporttalent 2007. De nationale titels die hij in categorie zes behaalde op de weg en in categorie zeven op de baan werden, naast een meer dan geslaagd seizoen, als motivatie genoemd.Het is erg leuk dat in zoveel gemeenten de jeugdwielrenners deze kwalificatie hebben verdiend. We weten immers allemaal wat je ervoor moet doen en laten om in het wielrennen succesvol te zijn.

Klik hier voor de resultaten van Jan Willem Welter 

 
Jeugdronde van Kampen trekt tweehonderd deelnemers

KWC Kampen houdt zaterdag op het 1.010 meter lange clubparcours op de Haatlanderdijk de jaarlijkse jeugdwielerronde. Dolco Verhuur is de hoofdsponsor. De aanvang van de eerste wedstrijd is om 10.00 uur. Volgens jeugdsecretaris Klaas Klein Tijssink doen er rond de tweehonderd kinderen aan de wedstrijden mee. Klein Tijssink is blij met dit hoge aantal. “De wedstrijd in Kampen is een zogenoemde gewone wedstrijd die niet meetelt als plaatsingswedstrijd voor het Nederlands Kampioenschap. Als organisatie zijn we er daarom blij mee dat er zoveel kinderen in de leeftijd van acht tot en met veertien jaar naar Kampen komen.” Zaterdag 19 april wordt overigens in Zwolle wel een plaatsingswedstrijd voor het NK verreden.”

Lees meer...
 
AFGELAST: Eierrace Emmen
Op de website van de WSV Emmen is vermeld dat de Eierrace wegens de sneeuwval is afgelast.
 
AFGELAST: JSW Hoogerheide

De organisatie van de 5e Sirocco Jeugdronde van Hoogerheide meldde ons vanochtendvroeg dat de jeugdselectiewedstrijd van zondag 24 maart is AFGELAST vanwege de sneeuw op het parkoers. De organisatie vindt het iet verantwoordelijk om kinderen te laten starten.

 
Startlijsten Emmen en Hoogerheide

Op 24 april, 2e Paasdag, wordt in Emmen de traditionele Eierrace gereden. De deelnemers van deze jeugdwedstrijd zijn te vinden op www.wsvemmen.nl

In Hoogerheide wordt er ook een jeugdkoers gereden. Bijna alle categorieen rijden daar in series vanwege de grote belangstelling. De startlijst van deze jeugdwedstrijd zijn te vinden op www.sirocco.nl opder het kopje Nieuws.

 
Deelnemerslijst Jeugdronde van Mierlo
Klik hier voor de deelnemerslijst van de 7e Rabobank Jeugdronde van Mierlo, die op 1e paasdag wordt verreden.
 
Winst voor Jack Schuit in Oud-Vossemeer

Jacques Schuit uit Oost Souburg heeft de Ronde van Oud-Vossemeer gewonnen. De  regerend Nationaal kampioen bij de Amateurs-A won de koers voor Johan Pemen uit Rijsbergen, de derde plaats was voor Toine Robben uit Helmond.

Klik hier voor de volledige uitslag

 
JSW Zwolle geen bijschrijvingen mogelijk!

De jeugdwielerronde van Zwolle die 19 april a.s. plaatsvindt, kent geen mogelijkheid tot bijschrijven. Het inschrijven sluit op 5 april a.s.

Lees meer...
 
Yerseke stelt zich kandidaat voor NK Veldrijden Jeugd 2010
Na de teleurstelling te hebben verwerkt over het niet toegewezen krijgen van het NK veldrijden voor de jeugd 2009, heeft mountainbike/veldritcomitè Yerseke na beraad besloten zich wederom kandidaat te stellen om het NK Jeugd veldrijden 2010 te mogen organiseren. "Wij hopen dat de commissie Offroad van de KNWU het NK Jeugd veldrijden 2010 aan ons zal toewijzen en dat dit evenement voor de eerste keer in de provincie Zeeland zal kunnen plaatsvinden", aldus voorzitter Marcel Gunst van het organiserend comitè uit Yerseke
 
Jeugdtrainingswedstrijden in Hapert

Op de eerste drie zondagen van maart, 2, 9 en 16 maart worden er trainingswedstrijden voor de jeugd georganiseerd. De trainingswedstrijden zullen plaatsvinden op het nieuwe wielerparcours op het sportpark de Lemelvelden in Hapert.  Aan het Burgermeester Van Woenseldreef.

Lees meer...
 
Utrecht en Rotterdam in de race voor tourstart 2010

Samen met het Duitse Düsseldorfmaken Roterdam en Utrecht kans op de tourstart van 2010. Dit heeft de Tourorganisatie dinsdag bekendgemaakt. De laatste keer dat de Tour de France startte in Nederland was in 1996 in 's-Hertogenbosch.  Al eerder startte de Tour in Leiden (1978), Scheveningen (1973) en Amsterdam (1954) .

 
Alloo sportman van het jaar in R'daal
Mike Alloo is afgelopen vrijdag sportman van het jaar 2007 in Roosendaal geworden. Het Roosendaalse Sportgala was voor de wielrenner voorlopig het laatste succesnummer, nu hij is gestopt met sporten.
 
Elemans houdt Van den Brand van zege

Saskia Elemans (Flexpoint) heeft de Internationale veldrit in Heerlen op haar naam geschreven. De renster uit Wageningen wist de ZZPR-rensters Daphny van den Brand en Reza Hormes-Ravenstijn van zich af te houden.

 

 
<< Begin < Vorige 681 682 683 Volgende > Einde >>

Resultaten 23836 - 23870 van 23890

Zoeken op wielerland

Fietsvriendelijke Accommodaties

Volg ons op Twitter en Facebook


Twitter  Facebook

Toertocht Kalender

Kalender toertochten 2018

 

31 maart 2018 - Landgraaf

28 april 2018 - Breda

12 mei 2018 - Den Bosch

26 mei 2018 - Hoek van Holland

9 juni 2018 - Zeeland

16 juni 2018 - Apeldoorn

8 september 2018 - Alblasserwaard

22 september 2018 - Valkenburg

15 december 2018 - Snerttocht 

Wielerland Nieuwsbrief

Wil je de Wielerland Nieuwsbrief ontvangen? Meld je dan hier aan.

Wielervrienden Login

Brasserie de Rotterdammer

Statistieken

Nieuwe leden per:
25-04-2018 18:29:03
   
afgelopen 24 uur 0
afgelopen 7 dagen 32681
afgelopen 30 dagen
   
totaal aantal leden

 
Volgende update:
26-04-2018 06:29:03