Relatietherapie Utrecht voor intensief en uniek therapieweekend in 4 sterren hotel vergoeding door zorgverzekeraars

Wed, 18 Jan 2012 10:26:28 GMT

Loop je vast in je relatie, denk je weleens aan scheiden, praten jullie niet meer met elkaar en vraag je je af waar de liefde is gebleven? Gooi de liefde niet weg maar los het samen op door een intensief therapieweekend een half uur van Utrecht vandaan in een 4 sterren hotel aan de Oude Maas. Een unieke kans om elkaar weer te hervinden.

Home Gesprekstherapie Relatie- en gezinstherapie Relatietherapie weekend Personal Coaching Teamtraining Echtscheidingsbemiddeling Conflictbemiddeling Relatiemeter Eendaags arrangement Welzijnsmanagement Contact

Relatietherapeut Rotterdam : relatietherapie bij relatietherapeut Rotterdam (en omgeving) - relatietherapeuten Rotterdam
Gooi de liefde niet weg maar geef je relatie een nieuwe kans door een intensief relateitherapieweekend


Relatietherapeut, gestalttherapeut Patrick Hoogendoorn

Samen met een relatietherapeut op zoek naar een oplossing van uw relatieproblemen? Sjomi relatietherapeut in de regio Utrecht biedt uitkomst.

Therapieweekend

Van vrijdag tot en met zondagavond verblijft u in een 4 sterren hotel en hebt u alle tijd om zonder afleiding van werk en kinderen aan uw relatie te werken. Iedere dag krijgt u intensieve relatietherapie met verwerkingsopdrachten. Daarnaast kunt u heerlijk genieten van alle luxe in het hotel zoals het zwembad, sauna en fitnessruimte of heerlijk wandelen in het natuurgebied aan de Oude Maas. Therapieweekend is op basis van all-inclusief (eten, drinken, 2 overnachtingen en alle dagen intensieve therapiesessies met verwerkingsopdrachten, werkboekje en e-mail nazorg).

Therapieweek Frankrijk

Wij bieden ook relatietherapieweken op een kasteel in Frankrijk aan, waar u een hele week therapiesessies krijgt met daarnaast de mogelijkheid van het volgen van kunstlessen. Iedere dag heerlijk in de Franse zon zitten met een heerlijk glas wijn en heerlijke gerechten die door de kok worden gemaakt. Een unieke kans om de liefde nieuw leven in te blazen.

Meer informatie...
Dit nieuws is gedistribueerd door qlik.nl voor Sjomi adviesbureau voor therapie, coaching en mediation. U mag deze tekst vrij gebruiken, met vermelding van qlik.nl als bron en met een link naar http://www.qlik.nl/info/sjomi-news/relatietherapeut-utrecht-relatietherapie-bij-relatietherapeut-utrecht-omgeving-relatietherapeuten-utrecht.html.
Verantwoordelijk auteur:
Original-Quelle : http://www.sjomi.nl/